Bun venit pe pagina noastra...Cererile pentru montaj camere si sisteme de supraveghere a devenit o necesitate chiar o, obligatie in unele situatii.
Odata cu dezvoltarea tot mai rapida a domeniilor de afacerii precum si a tehnologiei, a aparut si nevoia de securitate pentru ca locutina dumneavoastra sa fie mereu protejata sau afacerea pe care o desfasurati sa fie sigura si sa tina la distanta persoanele de rea intentie.

Montam sisteme de alarma profesionale pe cablu sau wi-fi conectate la telefon si pregatite oricand sa iti protejeze locuinta. In funtie de tipul tehnologiei pe langa detectia persoanelor neautorizare ca patrunt fraudulos in spatiile protejate, unele echipamente pot detecta fumul, gazele si inundatia si va pot preveni cu un siplu semnal de alarma trimi pe telefonul dumneavoastra.


Interfoane si video interfoane pentru blocuri, case si birouri cu posibilitate de conectare la telefon pentru a sti cine vine la use chiar si cand nu este nimeni acasa iar daca este o persoana de incredere ai puteti da acces de la distanta.

Montam si configuram automatizari accest auto pentru ati crea un confort si un plus de securitate la care doar tu si cei autorizati de tine au acces. Putem automatiza porti glisante,batante, porti garaj sau montam bariere si stalpii hidraulici.